links10/12

SchrijfSterre online!

Sterre, één van de SoMo-redacteuren, is haar eigen blog begonnen! In haar eigen woorden:

SchrijfSterre gaat over de zoektocht naar wat te doen na een studie sociologie. Verder studeren vanwege de economische crisis? Werken, ook al is het onbenullig? Stage lopen, oftewel gratis werken? Lees over de zoektocht van een jaar!

Ieder weekend verschijnt er een nieuwe post. Wil je SchrijfSterre volgen? Like de Facebookpagina facebook.com/schrijfsterre of ga naar schrijfsterre.blogspot.nl!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>